Recenzie zákazníkov

Naše recenzie zákazníkov nájdete nižšie na našej stránke alebo na našom Facebooku. Všetky recenzie zákazníkov na stránke sú sťahované priamo z Google Maps, ktoré sú voľne dostupné zadaním „Dream Desserts Rovinka“ do vyhľadávania Google.

  • 5 star review  S odstupom času mením kritickú recenziu. Predovšetkým chcem vyzdvihnúť, že suroviny z ktorých sú robené tieto zákusky sa javia ako skutočne kvalitné - a v tých zákuskoch to je cítiť bez pochybností.

    thumb BM BM
    13. novembra 2021
  • 5 star review  Tuto útulnú predajňu na výrobky pre “mlstne” jazýčky jednoznačne odporúčam. Koláčiky a torty vyrobené priamo v prevadzke majú svoju jednoznačnosť… nikdy som sa v ich chuti nesklamal 🎂🧁popri nákupe sa tu dá aj prijemne posedieť a je tu kútik aj pre najmenších 👨‍👩‍👧‍👦

    thumb Matty
    26. októbra 2021
  • 5 star review  Vyborne zakusky! Visnovocokoladovy je jednoducho uplne fantasticky!!! Usmev a mila pani/slecna uplna samozrejmost. Pre nas absolutne bez vahania vyber c.1! Ale byvat nad nimi by sme veru nechceli. To by nase postavy jednoducho nezvladli... Skvela cukraren!!!

    thumb Hekki Heinola
    4. februára 2021
  • 5 star review  Skvelé kolaciky

    thumb juraj bogdany
    13. augusta 2020
  • 5 star review  Skvelá cukraren, cerstve domace kolaciky a vždy mila a usmievavá obsluha

    thumb Petra Záturecka
    4. októbra 2019
  • 5 star review  Vynikajúce koláče, útulné prostredie a vždy milá obsluha. Skvelá kombinácia, určite prídeme znova.

    thumb Adriana V
    4. októbra 2019
  • 5 star review  Navštívili sme túto kaviarničku s vlastnou výrobou kolacikov a boli sme nad mieru spokojni, vzdy sa sem radi vraciame 🙂

    thumb Jana Ďuricová
    3. októbra 2019
  • 5 star review  najlepsie zakusky ake som kedy jedol 🙂

    thumb Jakub Taraba
    3. októbra 2019
  • 5 star review  nemam absolutne co vytknut! mnam

    thumb Svetlana Zaborska
    3. apríla 2019
  • 5 star review  Asi najlepšie zakusky, ktore som kedy jedol

    thumb Ja Šve
    15. júna 2017

O nás

Vitajte na stránke našej cukrárenskej výroby a zároveň kaviarne. Sme malá priateľská oáza, kde si môžete oddýchnuť a vychutnať si naše chutné koláčiky a nápoje. Fungujeme už niekoľko rokov a každodenne pečieme pre vás tie najobľúbenejšie dezerty a torty na mieru. Samozrejmosťou je aj kvalitná talianska kávička zn. Pellini, pri ktorej veľakrát naberáme inšpiráciu do tvorby nových koláčikov.

Ako si objednať

Objednávky na zdobené narodeninové alebo iné slávnostné torty prijímame 7 dní vopred. Na koláčiky a zákusky sú to 3 dni vopred. Vždy sa vieme prispôsobiť veľkosti a chuti koláčikov. Najjednoduchšie je napísať email na [email protected] alebo nás kontaktujte na tel. čísle 0907 397 332.

Adresa

Kvetná 1505, 90041 Rovinka